Ølbrygningskit - juleudgave
Naturligvis laver man sin egen øl til juleaften.

Ølbrygningskit - juleudgave

Snart på lager

newgratis 100 dages fri returret newversand Hurtig forsendelse
newestimation
Forventet leveringsdato: Ons, 08.05 – Fre, 10.05
Gratis levering fra 499 kr Vis detajler
Produktdetaljer
  • Øl til julens fester
  • Med udtalt maltsmag og velsmagende noter
  • Hjemmebrygget og frisktappet
  • DIY sæt med alt tilbehør, alle ingredienser og detaljerede instruktioner
  • Fra en julet 5 liters tønde
Beskrivelse
Ølbrygningskit - juleudgave

For alle, der elsker humle og malt findes der da ikke nogen bedre anledning end juleaften til at brygge sin egen øl som du kan servere for dig selv og dine gæster i julens festlige dage. Og som sagt, så er det hjemmebrygget. DIY! Med vores ølbrygningskit i den særlige juleudgave, der naturligvis indeholder alt, hvad den fremtidige brygmester skal bruge for at få en succesoplevelse.

Alt tilbehør, alle nødvendige ingredienser og detaljerede instruktioner, så det, der bliver resultatet i den sidste ende i den medfølgende 5-liters tønde, rent faktisk er øl. Og det er endda en specielt julet blanding med skønne krydrede noter. Ifølge os, kan der faktisk ikke gå noget galt. Og så er det hele jo friskbrygget, folkens - det er tid til at lave jeres egen festlige øl. Uanset, hvilken årsag der må være.

detaljer
  • Ølbrygningskit - juleudgave
  • Lav selv din egen juleøl
  • Øllet er en julet smagsblanding - indeholder et let strejf af appelsin, enebær, kanel, nellike, peber og stjerneanis
  • Smag: Malt med krydrede noter
  • Forberedelsestid: ca. 10 minutter
  • Kræver 7 dage at færdigbrygge
  • Yderligere krævet, ikke inkluderet: 1 målekop, postevand (eller mineralvand)
  • Opbevar det færdige øl i køleskabet og nyd det inden for et par dage efter tapning
  • Hvis øllet ikke drikkes på én gang, skal du sørge for, at ventilen er lukket igen efter brug (bring den røde stift tilbage til sin oprindelige position)
  • TIPS: I uåbnet, afkølet tilstand er din øl holdbar i flere uger
  • Det blandede og gærede produkt indeholder alkohol
  • Ingredienser og alkoholindhold varierer alt efter individuel opskrift
  • Instruktioner (tysk, engelsk)
  • Mål tønde ca. 24,5 cm, diameter ca. 16 cm; emballage ca. 21 x17,5 x 25,5 cm
  • Vægt i alt ca. 1 kg
  • BEMÆRKNINGER: Øltromlen skal altid monteres lodret, med trykventilen pegende opad
  • Undgå tildækning af trykventilens afløb
  • Øltromlen flyttes forsigtigt og må ikke rystes
  • Opbevar ikke tromlen under 0 ° C eller over 30 ° C - må ikke udsættes for direkte sollys

Indeholder:

  • 1 pose bygmaltekstrakt (ca. 750 gram)
  • 1 flaske humlearoma (ca. 9 ml)
  • 1 flaske naturlig aroma (ca. 9 ml)
  • 1 pakke tør ølgær
  • 1 tom 5-liters øltromle som virker som en fermenteringstank
  • 1 trykventil
  • Instruktioner

Instruktioner:

  • Fjern det gennemsigtige låg på toppen af øltønden
  • Påfyld maltekstrakt - pas på, at du ikke efterlader for meget ekstrakt i posen
  • Opmål 400 ml koldt vand i målekoppen og fyld det i tønden
  • Mål derefter 1 liter kogende vand op, hældes også i tønden - Bemærk: tønden og låget kan blive varmt (brug en grydelap/et viskestykke/ osv.)
  • Kog lidt mere vand og steriliser trykventilen med det
  • Placer det gennemsigtige låg på tromlens åbning - ryst i ca. 30 sekunder for at frigøre urten (når du ryster, hold et solidt tryk mod det gennemsigtige låg, så det ikke åbnes)
  • Blandingen er tilstrækkeligt opløst, så snart bunden af tønden er opvarmet
  • Gennemsigtigt låg kan nu fjernes igen
  • Fyld tromlen med koldt vand - brug målekoppen og tilsæt totalt 2,8 liter koldt vand til tromlen; Hvis der er meget skum i løbet af dette trin, skal du stoppe processen i 5-10 minutter, før du tilsætter det resterende vand
  • Tilsæt gær og humlesmag til tønderen
  • Tøndens tud stoppes ved brug af den medfølgende trykventil - det sikrer naturligt, at dit carbondioxid i øllet har bundet sig.
  • At benytte trykventilen kan være lidt svært - pas på, at ventilens indvendige del ikke skubbes ind i tromlen
  • Opbevar beholderen i mindst 5 dage ved stuetemperatur
  • Gær forvandler sukkeret som er indeholdt i malten til alkohol og kulsyre i de 5 hviledage
  • Fermenteringen er afsluttet efter 5 dage - læg tønden lodret i køleskabet i mindst 2 dage
  • Gæren vil sætte sig på bunden i disse 2 dage - øllet bliver klarere, men bevarer dog en naturlig og ægte uklarhed (i modsætning til industrielt producerede øl)
  • Efter 2 dage er din øl klar til at blive nydt afkølet
  • Træk trykventilens røde pind forsigtigt opad - vent indtil trykket er lettet (reducerer trykket i tromlen)
  • Sådan tappes: Drej trykventilens stift opad og til siden - luk ventilen igen for en længere pause

Lignende kategori Se vores anden kategori med usædvanlige ting
Selvforkælelse og Wellness
Selvforkælelse og Wellness
Udendørs
Udendørs
Uartigt
Uartigt
Have
Have
Nørdet
Nørdet
Øl
Øl
Eksklusiv
Eksklusiv
Sokker
Sokker

Customer Reviews
- / 5
No reviews yet.
Øv, Ølbrygningskit - juleudgave har desværre ingen anmeldelser. Bedøm nu