Alt hvad du behøver undtagen vand.
- Alle ingredienser her
- 5 liter tønde
- Selvfølgelig en detaljeret vejledning
- Klar til at drikke om en uge
- Perfekt drikke til alle venner af traditionelle frugtagtig sodavand
Til enhver som elsker cider, kan vi her præsentere vores cider selvfremstillende sæt i to sorter med det formål at fremstille din helt egen mousserende sodavand. Med alle de ingredienser og udstyr, du har brug for. Kommer selvfølgelig med en præcis trin-for-trin vejledning. Alt du behøver er vand og en uges tålmodighed indtil din hjemmelavet cider er klar til at blive tappet fra den medfølgende 5 liters tromle.
- Gør Det Selv Cider
- Sæt til æble ELLER pære - resulterer i hvert tilfælde i ca. 5 liter cider
- Forberedelsestid: ca. 10 minutter
- Kræver 7 dage at fuldføre
- Yderligere krævet, ikke inkluderet: målekop og vand
- Opbevar den færdige cider i køleskabet og nyd den inden længe
- Hvis cider ikke er fuld af alkohol på én gang, skal du sørge for, at ventilen er lukket igen efter brug (tag den røde blyant tilbage til sin oprindelige position)
- TIP: I uåbnet, kølet tilstand er din cider frisk i flere uger
- Blandet og fermenteret produkt indeholder alkohol
- Ingredienser og alkoholindhold varierer alt efter individuel opskrift
- Instruktioner (tysk, engelsk)
- Dimensioner Tønde ca. 24,5 cm, diameter ca. 16 cm; Emballage ca. 20 x 17 x 25 cm
- Samlet vægt ca. 1,5 kg
- BEMÆRK: Tromlen skal altid monteres lodret, med trykventilen pegende opad
- Undgå at dække tryk ventilens udløbsåbning
- Opbevar ikke tromler under 0 ° C eller over 30 ° C - må ikke udsættes for direkte sollys
Indhold:
- 1 pose æblejuice koncentrat eller pære juice koncentrat (ca. 720 gram hver)
- 1 flaske æble smag blandet med sødestof eller pære smag blandet med sødemiddel (hver ca. 10 ml)
- 1 pose tør gær med næringsstoffer
- 1 tom 5-liters tromle som fermenteringstank
- 1 trykventil
Instruktioner:
- Fjern gennemsigtigt låg på toppen af tønde - løft låget til senere
- Fyld alt juice koncentratet fra posen i tønde
- Mål 400 ml koldt vand i målekoppen og hæld i keglen
- Mål af 1 liter kogende vand og hæld også i tønde - Forsigtig: Keglen bliver varm (tag en grydeholder / tehåndklæde / etc.)
- Kog lidt mere vand og steriliser trykventilen
- Placer det gennemsigtige låg på åbningen af keglen igen - ryst i ca. 30 sekunder for at opløse koncentratet (når du ryster, tryk det gennemsigtige låg så det ikke åbnes)
- Koncentratet opløses tilstrækkeligt, så snart bunden af tønden er opvarmet
- Gennemsigtigt låg kan nu bortskaffes
- Fyld keglen med koldt vand - brug målekoppen og tilsæt totalt 2,8 liter koldt vand til keglen
- Tilsæt gæren og blandingen af aroma og sødemiddel til kassen
- Tæt åbningen af tønde med den medfølgende trykventil - sikrer, at den resulterende carbondioxid er bundet i cideren på en naturlig måde
- Tryk på trykventilen kan være lidt svært - pas på, at ventilens indvendige del ikke skubbes ind i tromlen
- Opbevar beholderen i mindst 5 dage ved stuetemperatur
- Gær forvandler sukker indeholdt i saftkoncentratet til alkohol og kulsyre i løbet af de 5 dage
- Gæringen er afsluttet efter 5 dage - sæt keglen oprejst i køleskabet i mindst 2 dage
- Gær sættes på jorden i disse 2 dage - Cider bliver klarere
- Efter 2 dage er cider klar til at drikke
- Træk forsigtigt tryk ventilens røde stik opad - vent indtil der ikke kommer noget tryk ud
- At trykke på: Drej tryk ventilens pind opad og til siden - Luk ventilen igen for længere pause
- Alle ingredienser her
- 5 liter tønde
- Selvfølgelig en detaljeret vejledning
- Klar til at drikke om en uge
- Perfekt drikke til alle venner af traditionelle frugtagtig sodavand
Til enhver som elsker cider, kan vi her præsentere vores cider selvfremstillende sæt i to sorter med det formål at fremstille din helt egen mousserende sodavand. Med alle de ingredienser og udstyr, du har brug for. Kommer selvfølgelig med en præcis trin-for-trin vejledning. Alt du behøver er vand og en uges tålmodighed indtil din hjemmelavet cider er klar til at blive tappet fra den medfølgende 5 liters tromle.
- Gør Det Selv Cider
- Sæt til æble ELLER pære - resulterer i hvert tilfælde i ca. 5 liter cider
- Forberedelsestid: ca. 10 minutter
- Kræver 7 dage at fuldføre
- Yderligere krævet, ikke inkluderet: målekop og vand
- Opbevar den færdige cider i køleskabet og nyd den inden længe
- Hvis cider ikke er fuld af alkohol på én gang, skal du sørge for, at ventilen er lukket igen efter brug (tag den røde blyant tilbage til sin oprindelige position)
- TIP: I uåbnet, kølet tilstand er din cider frisk i flere uger
- Blandet og fermenteret produkt indeholder alkohol
- Ingredienser og alkoholindhold varierer alt efter individuel opskrift
- Instruktioner (tysk, engelsk)
- Dimensioner Tønde ca. 24,5 cm, diameter ca. 16 cm; Emballage ca. 20 x 17 x 25 cm
- Samlet vægt ca. 1,5 kg
- BEMÆRK: Tromlen skal altid monteres lodret, med trykventilen pegende opad
- Undgå at dække tryk ventilens udløbsåbning
- Opbevar ikke tromler under 0 ° C eller over 30 ° C - må ikke udsættes for direkte sollys
Indhold:
- 1 pose æblejuice koncentrat eller pære juice koncentrat (ca. 720 gram hver)
- 1 flaske æble smag blandet med sødestof eller pære smag blandet med sødemiddel (hver ca. 10 ml)
- 1 pose tør gær med næringsstoffer
- 1 tom 5-liters tromle som fermenteringstank
- 1 trykventil
Instruktioner:
- Fjern gennemsigtigt låg på toppen af tønde - løft låget til senere
- Fyld alt juice koncentratet fra posen i tønde
- Mål 400 ml koldt vand i målekoppen og hæld i keglen
- Mål af 1 liter kogende vand og hæld også i tønde - Forsigtig: Keglen bliver varm (tag en grydeholder / tehåndklæde / etc.)
- Kog lidt mere vand og steriliser trykventilen
- Placer det gennemsigtige låg på åbningen af keglen igen - ryst i ca. 30 sekunder for at opløse koncentratet (når du ryster, tryk det gennemsigtige låg så det ikke åbnes)
- Koncentratet opløses tilstrækkeligt, så snart bunden af tønden er opvarmet
- Gennemsigtigt låg kan nu bortskaffes
- Fyld keglen med koldt vand - brug målekoppen og tilsæt totalt 2,8 liter koldt vand til keglen
- Tilsæt gæren og blandingen af aroma og sødemiddel til kassen
- Tæt åbningen af tønde med den medfølgende trykventil - sikrer, at den resulterende carbondioxid er bundet i cideren på en naturlig måde
- Tryk på trykventilen kan være lidt svært - pas på, at ventilens indvendige del ikke skubbes ind i tromlen
- Opbevar beholderen i mindst 5 dage ved stuetemperatur
- Gær forvandler sukker indeholdt i saftkoncentratet til alkohol og kulsyre i løbet af de 5 dage
- Gæringen er afsluttet efter 5 dage - sæt keglen oprejst i køleskabet i mindst 2 dage
- Gær sættes på jorden i disse 2 dage - Cider bliver klarere
- Efter 2 dage er cider klar til at drikke
- Træk forsigtigt tryk ventilens røde stik opad - vent indtil der ikke kommer noget tryk ud
- At trykke på: Drej tryk ventilens pind opad og til siden - Luk ventilen igen for længere pause