Om os

Vores historie, vores mission

 

Fortid var engang.
Nutid er nu.
Derfor vil vi ikke bruge tid og plads på at holde et langt foredrag om vores historie, men i stedet begrænse os til ét årstal: 2012.
Så længe har radbag nemlig været i luften.

Og siden da har vi forsøgt at gå nye veje ved at skabe gode shopping-oplevelser og finde innovative, spændende produkter. Vores beskedne mål: Vi ønsker at tilbyde de sejeste produkter i universet og lige så at gøre shopping sjovt. Det forsøger vi sammen med vores søsterselskaber troppotogo und CadeauxFolies der i mellemtiden har bredt sig til stort set hele Mellemeuropa. Fra Amsterdam til Augsburg, fra Berlin til Bern, fra Castrop-Rauxel til Cagliari i Italien.
Til alle hipstere, gripstere, tipstere og naturligvis også dem, der indtil i dag har stillet spørgsmålstegn ved, hvad ”radbag” mon egentlig betyder (et lille tip: find svaret i Urban Dictionary).

Således hænger det sammen. Og nu videre til webshoppen.

Have a radbag full of fun.
Vi ses!

PS: Lykønskninger, morsomme historier, kritik og alt andet, du gerne vil dele med radbag, hører og ser vi via service@radbag.dk.

 

Vores team

Philipp

Philipp - Direktør

Philip udvikler vores vision og budgetplaner, der troværdigt står i skarp kontrast til hinanden. Når han skal komme sig oven på disse anstrengende opgaver, flygter han på konferencer og kongresser. Hvem der end måtte møde ham, svinger han godt sammen med. Det er altså ikke tilfældigt, at han betragter samtlige medlemmer af E-Commerce-branchen som sine venner.

Johanna

Johanna - Teamleder E-Commerce

Johanna kommer fra Soschäl Mihdia eller SEO-verden, men hun føler sig hjemme på rigtig mange forskellige områder. Derfor har hun overtaget teamledelsen af ​​vores markedsføringshold og sørger for, at vores markedsføring har en klar og samlet plan hvor alle arbejder i samme retning.

Benjamin

Benjamin - Customer Relationship Mamangement

Først og fremmest, Benjamin påtager sig det evige tema CRM, som igen består af mindst 57 undertemaer, som han nemt ryster ud af sit ærme. Manden kan multitaske på en umenneskelig måde. Aldrig træt og altid på toppen. Hvis han stadig har tid, og han ikke hopper fra arbejdsopgave til arbejdsopgave, så sender han resten af kontoret sjove videoer, Simpsons-citater, fodboldresultater og menuforslag til kantinen. Som om det ikke var nok, så overhælder han også kontoret med dårlige jokes. Perfekt.

Verena

Verena - Nyhedsbrev & Performance Marketing

Verena er, som det væsentlige, ansvarlig for to meget vigtige ting: På den ene side administrerer hun vores vidunderlige nyhedsbreve fortroligt gennem redaktører, billedgallerier og databaser med adresser. På den anden side sørger hun for, at vores ydmyge butik er aktiv og relevant på både Google og Facebook. Vi skal jo helst være til at finde.

Simon

Simon - Content Management

Simon lagde ud med at arbejde i vores kundeservice, men nu har vi hevet ham ind i vores marketingafdeling. Der arbejder han nu med vores content management og sikre sig, at alt er de helt rigtige steder og vores kunder hurtigt kan finde hvad de leder efter. Han sørger for, at alle links leder de rigtige steder hen og styrer hvad udviklerne skal udvikle næste gang. Han har næsen dybt nede i radbag verdenen. Det giver mening.

Jasmin

Jasmin - Performance Marketing

Jasmin er ansvarlig for performance marketing, hvilket også betyder: Hun tager sig ikke kun kærligt af  vores heroiske marketingaktiviteter, men sørger for at vores hårdt tjente bananer bliver brugt fornuftigt og effektivt. På den måde hjælper hun med, at gøre vores lille butik endnu mere synlig, end den allerede er - og holder samtidig budgettet i skak. Gudskelov.

Nadine

Nadine - Junior Online Marketing Manager 

Nadine sværger, at der ikke er noget interessant at rapportere om hende. Dette bliver vi nødt til, modvilligt, at tage til efterretning og i stedet fortæller dig, hvad hun laver til dagligt. Nadine arbejder på vores forskellige Google værktøjer og andre top-effektive ting. Trods et stort ansvar, holder Nadine os beroliget.

Linda

Linda - SEO, Content Management, PR

Linda skaber værdi gennem vores SEO / Content Management / Blog / PR / etc afdeling på en aktiv, men frem for alt ordentlig måde, hvilket ikke kun er vigtigt generelt, men ganske enkelt fantastisk at arbejde sammen med. Hun er også den ubestridte ekspert i alle former for dekoration, at stille de rigtige spørgsmål og generelt for altid at kunne gøre noget endnu flottere. Dette er blot nogle af de få grunde til, at vi manglede Linda ;-)

Anne-Sophie

Anne-Sophie - Shop Management & PR Frankrig/Belgien/Schweiz

Anne Sophie er i den varme stol og - gæt hvad! - Hun holder et vågent øje med vores fransktalende butikker og sørger for, at alt kører på skinner. Det er vi virkelig glade for ... for hvad ville den Franske gaveverden være uden CadeauxFolies? Noget mere grå og trist ihvertfald. Derfor: Tusind tak, Anne-Sophie!

Thomas

Thomas -Shop Management & PR Tyskland/Østrig/Schweiz

Thomas’ primære funktion består i at hæve aldersniveauet på radbag-teamet og på den måde forsøge at overbevise over for den interesserede verdensoffentligheden, at man som et analogt væsen også kan begå sig acceptabelt i det online univers. Nogle ting fungerer bedre end andre, men alligevel lader vi ham skrive de fleste tekster og af og til lave noget PR. Det er nemlig ikke alle opgaver, det digitale univers kan klare.

Ellen

Ellen - Shop Management & PR Holland/Belgien

Ellen fra Hilversum har skiftet lejligheden ud med en bolig nær radbags hovedkontor i Østrig, dette har hun gjort for at kunne forkæle sin svaghed for bjergvandring, skiløb og lignende alpine aktiviteter. Til en lille sidenote tager hun sig af vores NL / BE butikker, hvilket er en stor fordel, da hun taler sprogene.

Silvia

Silvia -Shop Management & PR Italien

Vores italienske kvinde er et dokumenteret sprogligt geni: hun taler glimrende tysk, engelsk og forbavsende nok også flydende italiensk. Dette viser sig at være en afgørende fordel i plejen af vores italienske kunder på Troppotogo. I denne funktion er hendes charme noget fra det varme Italien perfekt. De værdsatte kunder fra Torino til Taranto ved nu hvordan stilfulde og seje gaver ser ud og især hvor man skal købe dem. Nemlig hos os. Basta.

Patrick

Patrick - Grafisk Design

Ud over den misundelsesværdige opgave at gøre vores fine butik endnu mere flot, end den allerede er, og grafisk tage os til et niveau, som man før ikke troede var muligt. Selvom Patrick er en stor fan af FC Bayern, er han stadigvæk en virkelig flink person. Virkelig flink!

Emelie

Emelie - Junior Online Marketing Manager

Når hun ikke har travlt med et fotoshoot, støtter Emelie os aktivt og visuelt i den omfattende verden, som vi ofte omtaler "de sociale medier". Der blogges, kommenteres og gør alt andet, så vores beskedne butik a) ikke falder i glemmebogen og b) tilbyder dig fantastiske gaver, inspiration og relevant indhold. Præcis som det skal være.

Danielle

Danielle - Produktmanagement

Danielle er den eneste af os, der kan se ud i fremtiden. Hvordan? Ganske enkelt: Fordi hun ikke kun ved, hvad der er in lige nu, men også ved, hvad der bliver moderne i morgen. Alt, der når forbi Danielles nåleøje, har en chance for at blive et radbag-produkt.

Katja

Katja - Grafisk Design

Heldigvis, efter mange år på studiebænken og efter at have boet Starkville, Mississippi (hvem ved ...), har Katja fundet vej tilbage til First Good Ol 'Europe og for det andet til Radbag. Siden denne mindeværdige begivenhed har hun givet os vidunderlige illustrationer, dristig typografi og andre kreative mesterværker, der kaster nyt lys på vores butik, vores produkter, vores annoncer og diverse. Damn right, er det ikke?

Jessica

Jessica - Indkøbschef

Jessica koordinerer vores fremragende indkøbsafdeling og er hovedansvarlig for at sikre, at vi får alle vores gode produkter til tiden. Hun har en passion for sport og madlavning, og er vendt tilbage fra en lang verdensrundtur lige i tide til at slutte sig til vores radbag-team.

Julia

Julia - Shop Management & B2B

Uden Julia ville vores butik være lige så tom som betydningen af menneskelig eksistens uden radbag - fordi hun har nemlig den uhåndterbare opgave at give liv og indhold til samtlige produkter på sitet - med radbags ikoniske indhold. Hun er stenhård. I øjeblikket mestrer hun fem sprog. Det er sjældent vi vil indrømme det - men vi er så glade for at have Julia. Julia hersker ;-)

Susanne

Susanne - Kundeservice

Hvis en radbag-kunde er utilfreds (som vi ud fra stjernekonstellationer kan regne med sker et par gange om året), klarer Susanne skærene: Med sin egen blanding af godt humør og hårdnakkethed danser hun rundt i vores kundeservice og giver aldrig op, før hun sammen med vores kunder har fundet en acceptabel løsning. Sådan skal kundeservice være!

Yasi

Yasi - Fulfillment-ansvarlig

Uden Yasi ville vi aldrig modtage alle de gadgets, som både I og vi elsker så højt. Blev dit postbud bidt af en hund? Er din pakke forsvundet ned i et sort hul? Sådanne udfordringer i vores købsprocesser tager Yasi sig af.

Kamila

Kamila - Softwareudvikler

Kamila er ansvarlig for alle features på vores hjemmeside, og hun får det ikke kun til at fungere optimalt, hun får det også til at se godt ud. (Hvis du tror, at det er let, har du vist ikke arbejdet med softwareudvikling før.) Tak, Kamila!

Stefan

Stefan - Solution Management

Stefan har måske en af de mest udfordrende opgaver. Med en titel som Solution Manager skal han formidle information mellem alfabeter (softwareudviklere) og analfabeter (Marketingafdelingen) - han skal bygge en uendeligt, lang bro og sikre at “... det vil jeg have” ikke bliver mødt med “det er teknisk umuligt”, men at effektive løsninger bliver udformet i stedet.

Adam

Adam - Softwareudvikler

Adam drøner så hurtigt igennem kodning og databanker, at der er risiko for at få et epileptisk anfald, hvis man kigger på hans skærmbillede i mere end tre sekunder. Han tilbringer det meste af sin tid på at rette op på programmeringsfejl - og dermed demonstrerer han over for alle, at han kan alt med en computer.